Regnskabsassistance

Regnskabet er virksomhedens ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at din virksomheds regnskab fremstår så troværdigt og informativt som muligt.

Vi hjælper dig med opstilling af regnskaber efter årsregnskabslovens bestemmelser. Når dit årsregnskab bliver opstillet af os, er du sikker på, at det lever op til gældende krav, samtidig med at regnskabet præsenteres på en informativ og overskuelig måde, så brugerne af dit regnskab får et godt overblik over din virksomheds situation.

Vi assisterer med såvel årsregnskaber som perioderegnskaber for blandt andet aktieselskaber, anpartsselskaber, partnerselskaber, personlige virksomheder og interessentskaber.

Vi klarer også XBRL-indberetning af din årsrapport til Erhvervsstyrelsen.

Budgetter
Budgetudarbejdelse er en vigtig del af at drive en sund og fremtidsorienteret virksomhed. For os er det vigtigt at vide, hvor du og din virksomhed er på vej hen, og hvilke forventninger, du har til fremtiden.

Har du brug for assistance til udarbejdelse af budgetter, assisterer vi også med det. For os er det vigtigt, at dine budgetter afspejler de mest realistiske forventninger til fremtiden. Derfor udarbejdes budgettet i et tæt samarbejde mellem dig og os, hvor vi drøfter, de forudsætninger, som lægger til grund for dit budget.

Book et uforpligtende møde