Vi tilbyder dig

NYHEDER


Besøg vores nyhedsside og læs aktuelle nyheder.

 

NYHEDER

VI TILBYDER DIG


Vi har stor erfaring indenfor revisors traditionelle virkeområder.
 

Læs mere her

REVISION


Vi har mange års erfaring i revision af årsregnskaber for forskellige typer virksomheder indenfor de fleste brancher. Vores kvalitetsstyringssystem er opdateret og lever op til såvel danske som internationale standarder og krav.

Hos os er du i centrum gennem hele revisionsprocessen, og derfor planlægger vi vores revision, så den passer netop til dig og din virksomhed. Det er vigtigt for os, at vi gennem vores samarbejde bliver en af dine vigtigste sparringspartnere og derigennem er med til at skabe værdi for dig og din virksomhed.

For de fleste aktieselskaber og anpartsselskaber er revision fortsat lovpligtigt, men herudover medvirker en revisionspåtegning fra en uafhængig statsautoriseret revisor til at styrke troværdigheden af dit regnskab.

Udover den lovpligtige revision afgiver vi også erklæringer i forbindelse med sygedriftstabsforsikringer, huslejereguleringer, vognmandstilladelser, advokaters klientkonti, soliditetserklæringer og meget andet.


KONTAKT

OS HER

 
Disclaimer

LPOG ApS, Statsautoriserede Revisorer | Kilde Alle 22, 3. sal | 3600 Frederikssund | Telefon: 47 31 77 77 | CVR: 33 16 72 88